Bestilte vare(r)
DKK 0,00
Vis bestilling
<Paycards>
<Panasonic Ideas for life>
http://www.sundcentret.dk

Innosol Rondo LED lysterapilampe

Lysterapi - Innosol Rondo LED lysterapilampe
Rondo lampen
Rondo lampen
Specifikationer:
 • Terapiafstand: 50 cm (2.500 lux), 25 cm (10.000 lux)
 • Lyskilde: 55 W 2D
 • Farvetemperatur: 4.000 kelvin (hvid)
 • Mål: Ø40 x 47 x 20 cm
 • Vægt: 2,5 kg Materiale: akryl og malet stål
 • Ledningslængde: 2,5 m
 • Pris:1.195,00


  Før: 1.295,00

  Spar: 100,00


  Antal:

  RONDO 

  Rondo er en stilfuld, multifunktionel og kompakt lysterapilampe. Rondo er en elegant kombination af stål og halvtransparent plastik. Det er nemt at finde en plads til lampen, også hvor der er lidt plads som f.eks. på køkken- eller skriveborde. Det runde, harmoniske design skaber en varm følelse af sollys og sommer. Lampen vandt forbrugerprisen European Consumers Choice Awards 2011.
   
  Takket være komponenterne, der er af høj kvalitet, er lampen behagelig at anvende og giver et kraftigt lys uden at genere øjnene. Den opdaterede version af Innolux Rondo er udstyret med lys i nyt design og en stilren fod. Endvidere fås Rondo lysterapilampen også i en digital/DALI lysdæmpende version med en afbryder til lysdæmpningsfunktionen.

  Sundcentret er fra 2015 blevet forhandler af Innolux Bright lysterapilamper. Dette skyldes bl.a., at alle lamper i serien imødekommer Wellness Nordic‘s generelt høje krav til funktion og design – og ikke mindst til effektivitet, fornuftig pris, kompakthed og brugervenlighed. Egenskaber, som netop kendetegner Innolux Bright.
   
  Innolux Bright lysterapilamper er certifieret som medicinsk udstyr. Lampernes innovative tekniske løsninger og den løbende produktudvikling gør lysterapien til den bedste og mest effektive.
   
  Du får nemt mere energi hver dag med brug af Innolux Bright Light-lamperne. Takket være lysdæmperen er mange af lamperne meget alsidige. De kan både anvendes som effektive lysterapilamper og som almindelige, elegante lamper, arbejdslampe og behagelige designlamper. Innolux Bright lysterapilamper omfatter designerlamper skabt af anerkendte, finske designere. Disse lamper er smukke i hjemmet samtidig med, at de kan anvendes til lysterapi. En række af vores lamper har vundet vigtige designpriser. For eksempel har Kubo, som er designet af Eero Aarnio, vundet designpriserne Red Dot Design Award og Wallpaper Design Award. Vores andre designere er Pauli Partanen med Manhattan, Martti Jännes med Fii, Katriina Nuutinen med Candeo og Jarkko Oja med Tubo.
   
  Rondo og Sunny vandt prisen European Consumers Choice Award 2009-2010, og deres afgrænsede runde og handy størrelser gør dem til nogle af de mest populære lysterapilamper.
   
  De kraftigste modeller (f.eks. Mesa, Lucia og Supernova) øger terapiafstanden og forkorter terapitiden. Innolux Rondo LED - Godkendt lysterapilampe fra finske Innojok OY.
   
  Som navnet antyder er der tale om en lampe med LED lys, hvilket betyder at der aldrig skal skiftes pære og at strømforbuget er meget lavt.
   
  Lysterapi-afstanden er 50 cm og behandlingstiden er 30-60 minutter.


  © Copyright 2013 sundcentret.dk  | Salg og levering  |  Kontakt