Bestilte vare(r)
DKK 0,00
Vis bestilling
<Paycards>
<Panasonic Ideas for life>
http://www.sundcentret.dk

Innolux Candeo

Lysterapi - Innolux Candeo
Innolux Candeo, designet af Katriina Nuutinen
Innolux Candeo, designet af Katriina Nuutinen
Innolux Candeo, designet af Katriina Nuutinen
Innolux Candeo, designet af Katriina Nuutinen
Innolux Candeo, designet af Katriina Nuutinen
Innolux Candeo, designet af Katriina Nuutinen
Specifikationer:
  • Terapiafstand: 45 cm (2.500 lux), 23 cm (10.000 lux) 
  • Lyskilde: 55W T5C lysstofrør 
  • Fås i: hvid, rød og sort 
  • Farvetemperatur: 4.000 kelvin (hvid), 2.500-3.000 kelvin (varm hvid) 
  • Mål: Ø38,5 x18 cm 
  • Vægt: 2,7 kg 
  • Materiale: aluminium, akryl 
  • Ledningslængde: ledning i sort tekstil 2,5 m

Pris:2.195,00


Antal:

Innolux Candeo, designet af Katriina Nuutinen

Katriina Nuutinen skabte ideen til Candeo i forbindelse med et afsluttende eksamensprojekt. Hendes mål var at designe en terapilampe udformet som en æstetisk smuk pendel. Den skulle kunne passe ind mange steder og nemt justeres til hyggebelysning.

Med vippekontakten øverst på Innolux Candeo-lampen transformeres den fra at være en lampe med stærkt lys til en designlampe, der afgiver varmt lys med atmosfære. På fuld styrke er Candeo en lysterapilampe samt en effektiv lampe til generel brug og læsning. Højdejusteringen af lampens sorte ledning tilføjer alsidighed til anvendelsen af Candeo-lampen.

Den innovative Candeo er den første lysterapipendel på markedet. Candeos særegenhed understreges ved, at farvetemperaturen er nem at ændre fra varm hvid til helt hvid.

Sundcentret er fra 2015 blevet forhandler af Innolux Bright lysterapilamper. Dette skyldes bl.a., at alle lamper i serien imødekommer Wellness Nordic‘s generelt høje krav til funktion og design – og ikke mindst til effektivitet, fornuftig pris, kompakthed og brugervenlighed. Egenskaber, som netop kendetegner Innolux Bright.
 
Innolux Bright lysterapilamper er certifieret som medicinsk udstyr. Lampernes innovative tekniske løsninger og den løbende produktudvikling gør lysterapien til den bedste og mest effektive.
 
Du får nemt mere energi hver dag med brug af Innolux Bright Light-lamperne. Takket være lysdæmperen er mange af lamperne meget alsidige. De kan både anvendes som effektive lysterapilamper og som almindelige, elegante lamper, arbejdslampe og behagelige designlamper. Innolux Bright lysterapilamper omfatter designerlamper skabt af anerkendte, finske designere. Disse lamper er smukke i hjemmet samtidig med, at de kan anvendes til lysterapi. En række af vores lamper har vundet vigtige designpriser. For eksempel har Kubo, som er designet af Eero Aarnio, vundet designpriserne Red Dot Design Award og Wallpaper Design Award. Vores andre designere er Pauli Partanen med Manhattan, Martti Jännes med Fii, Katriina Nuutinen med Candeo og Jarkko Oja med Tubo.
 
Rondo og Sunny vandt prisen European Consumers Choice Award 2009-2010, og deres afgrænsede runde og handy størrelser gør dem til nogle af de mest populære lysterapilamper.
 
De kraftigste modeller (f.eks. Mesa, Lucia og Supernova) øger terapiafstanden og forkorter terapitiden. Innolux Rondo LED - Godkendt lysterapilampe fra finske Innojok OY.
 
Som navnet antyder er der tale om en lampe med LED lys, hvilket betyder at der aldrig skal skiftes pære og at strømforbuget er meget lavt.
 
Lysterapi-afstanden er 50 cm og behandlingstiden er 30-60 minutter.

 


© Copyright 2013 sundcentret.dk  | Salg og levering  |  Kontakt